zlatarna uhani
Storitve

Priznana zlatarna – uhani za ženske po najnovejši modi

Naša zlatarna, uhani za nežnejši spol in ostale so zelo zaželeni, izdeluje unikatne izdelke. Priznana zlatarna – uhani in ostali nakit za vas ali za darilo, je na dosegu enega klika. Zlatarna, uhani so lahko izdelani iz žlahtnih kovin, ponuja sodoben in moden nakit za vse priložnosti. za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, rojstvo otroka, obletnice itd.
Uhani spremljajo človeštvo že od antičnih časov. Nosili so se uhani iz mnogo različnih materialov, bili so različnih statusnih pomenov, uhani so bili simbol bogastva.

zlatarna uhani

Vsa ta leta so Zlatarno Holc pripeljala do danes, ko imajo na voljo ogromno izbiro uhanov, teh čudovitih majhnih dodatkov, ki so vam na voljo v vseh oblikah in stilih. Od majhnih minimalističnih uhanov s kamenčki, pa vse do velikih razkošnih in svetlikajočih uhanov. Najbolj priljubljeni so zlati uhani iz belega, rumenega ali rdeče zlata, saj so večni in nikoli ne zbledijo.

Čar zlatih uhanov je, da so zelo vsestranski. Lahko jih kombinirate med seboj, saj je v zadnjih letih zelo popularno imeti več kot eno luknjico v ušesu. Svoje najljubše zlate uhane lahko kombinirate tudi s poljubno verižico ali drugim nakitom. Zlati uhani lahko dopolnijo vaš večerni outfit ali pa dodajo piko na i, ko se uredite za službo ali kavico. Uhani so lahko diskretni in elegantni, lahko pa izraziti, bahavi in kradejo poglede vsakogar, ki vas sreča.

Zlati uhani so kos nakita, ki ga nosimo tesno ob obrazu, zato ga na osebi najprej opazimo. Prav tako uhani poudarijo obrazne poteze in lepoto osebe. Z uhani lahko izrazimo svoj stil in počutje.

Viseči uhani ne glede na to ali so veliki ali majhni privabljajo naše poglede, brez izjem. Lahko so bolj razigrani in bahavi, lahko jih kombinirate z drugim nakitom, lahko pa jih pustite same, saj pogosto povedo dovolj sami zase.

Priznana zlatarna, uhani Holc, velja za zaupanja vredno. Gre za brezčasno darilo, ki nima roka trajanja in bo osebo, kateri ste nakit podarili večno spominjalo na vas. Zato je ta zlatarna, uhani in drug nakit v njej, tako obiskana, saj nudi široko izbiro uhanov.