traktorski agregat
Storitve

Traktorski agregat opravlja več funkcij

Traktorski agregat AgroWatt je nekaj, kar pozna skoraj vsak traktorist, ker gre  za odlično blagovno znamko visoke kakovosti, je pa italijansko podjetje, ki je na trgu prisotno že dvajset let. Gre za kardanske agregate ki imajo moč do 93 kVA. Traktorski agregat visoke kakovosti nima dizelskega motorja ampak je s traktorjem povezan neposredno in direktno. To omogoča, da so taki agregati bolj ekonomični in da ni veliko vzdrževalnih del. Traktorski agregat je zelo zmogljiv, je precej kompakten ter ima kar dve letno garancijo.

traktorski agregat

Traktorski agregat se večinoma uporablja v kmetijstvu za vse mogoče zadeve kot so razne oskrbe sistemov, za razsvetljavo, za molžo, ko se hrani živina, za črpanje, hlajenje v hlevih in za oskrbo rastlinjakov. Uporabljajo pa jih tudi javne službe ter civilna zaščita za reševalne akcije, seveda pa je pogost tudi v zasebni rabi.

Traktorski agregat se zelo hitro in enostavno lahko priklopi, zagotavljajoč pa dobro zaščito, priklop pa je trio točkovni in se ga izvede v nekaj minutah. Ima kontrolno ploščo z digitalnim prikazom, prikazuje pa na primer napetost, stanje električnega toka, frekvenco pa tudi, koliko delovnih ur je bilo narejenih. Traktor se a nastaviti na ustrezno hitrost v zelo kratkem času in elektrika se lahko takoj začne proizvajati.

Gre za inovativne nove naprave, ki so na trg zadnje čase in so zelo uporabne za vsakršno delo v kmetijstvu in za druge namene, kjer je potrebno proizvajati več električne energije in popravljati določena specialna dela. Obstaja več vrst teh naprav in je dobro se posvetovati s strokovnjaki, da vam predstavijo zmogljivosti posamičnih aparatov ter njihove funkcionalnost da boste lahko zase izbrali res pravega. Če s temi napravami se niste seznanjeni je prav, da se oglasite v najbližjem centru, kjer prodajajo te naprave lai greste na zgornjo povezavo in pokličete, da vam povedo vse o agregatih, ki uporabljajo sodobne sisteme za delovanje.