Storitve

Ekološka in trajnostna sončna elektrarna

Domača sončna elektrarna je pravi zadetek v črno, če hočete biti neodvisni kar se tiče elektrike od sistema ter prihraniti na ogrevanju ter vseh ostalih električnih porabnikih v stavbi ter okoli nje. Poleg tega boste dobili subvencijo za začetno investicijo v primeru, da se priklopite na sistem ter vanj oddajate odvečno elektriko, v primeru pomanjkanja pa jo lahko prejmete tudi nazaj. Ker sončna elektrarna elektrike sama ne more hraniti v veliki količini, je to idealna rešitev za vse, za vas in za sistem. S tem boste ohranili še planet, ker boste uporabili za elektriko le trajnostno obnovljiv vir energije, ki so sončni žarki, ki jih je skozi leto skoraj vedno na pretek.

Kakovostna sončna elektrarna ima izkoristek do 18 % in garancijo 25 let ter rok trajanja nekje 40 let, kar je največ, kar je danes na trgu možno. S tem, da boste zaradi kakovosti sončnih celic kupili tudi panelov manj, ker imajo večji izkoristek. Kako veliko elektrarno potrebujete, bo izračunal mojster, ki bo ugotovil, koliko elektrike porabijo vaši električni porabniki dnevno. On vam bo tudi montiral elektrarno ter jo povezal v sitem in pomagal pridobiti vso dokumentacijo za priklop ter subvencijo.

Taka sončna elektrarna bo na ključ, vi jo začnete le še uporabljati. Taka elektrarna je na strehi stavbe na južni strani, nagnjena za 34 stopinj, lai je samostojna na stebrih poleg stavbe, lahko pa se namesti kjerkoli, tudi na vikend in prikolico. Če ni v bližini sistema, potem boste imeli povsem samooskrbno elektrarno odvisno le od sebe.

Če ej to edini način, da pridete sploh do elektrike, se investicija zagotovo splača, ker vam bo sončna elektrarna proizvedla elektriko, ki jo danes nujno potrebujemo za gospodinjske in delovne stroje ter za računalnik telefon in komunikacijo s svetom, tako boste kjerkoli ste že povezani z vsem svetom in imeli boste slastno ogrevanje ter elektriko zastonj.