Zdravje in prehrana

Smrekovo mazilo za vašo kožo

Imate probleme s kožo in iščete enostano in poceni rešitev? www.smrekovit.si kakovostni izdelki vam ponujajo smrekovo mazilo in ostale smrekove izdelke, kateri bodo poskrbeli za vašo kožo. Podjetje Smrekovit se že od leta 1990 ukvarja z izdelki, narejeni iz smrekove smole. Cene so precej nizke, glede na visoko kvaliteto. Na voljo imate več izdelkov, glavna sestavina vseh je pa smrekova smola iz Slovenskih gozdov. Učinki vseh mazil so precej podobni. Smrekova smola bo poskrbela za vašo kožo tako površinsko kot globinsko in pre krepil bo njen obrambni mehanizem ter poskrbela za prekrvavitev. Vsi njihovi izdelki imajo certifikat BIO, kateri temelji na VEGAN Slovenija. Dobra lastnost smrekove kreme je, da se hitro absorbira v kožo, tako da njen efekt dobimo takoj, ko se z njo namažemo. Krema je 100% naravnega izvora. Smrekovo mazilo je narejeno iz smrekove smole, zato je še bolj mastno.

smrekovo mazilo

Na voljo imate dve smrekovi kremi, razlikujejo se po tem, da ena bolj hladi od druge. Kupimo lahko tudi kapsule, katere bodo poskrbele za nego kože. Tudi oralno pršilo Smrekovit bo pomladilo našo kožo. Sedaj apa še najbolj prodajen izdelek in to je smrekovo mazilo. Spet imamo dve vrste, ena bolj hladi kot druga. Kreme so tako primerne za mlajše, kot starejše ljudi. Mladi vzdržujejo svojo kožo mlado in negovano, medtem ko starejši se pa pomlajujejo. Krema je tudi priporočljiva za športnike, sploh tista z močnejšim hladilnim efektom, kateri bo poskrbel za hitrejšo regeneracijo mišic in samo masažo. Smrekovo mazilo se lahko tudi uporablja pri masaži, tako da bomo ob enem poleg sprostiveni masaži še poskrbeli za našo kožo. Priporočena uporaba smrekovih mazil je vsaj enkrat na dan. Po nanosu na kožo je priporočljivo počakat vsaj 10 minut, da se krema vpije v kožo.

Imate še kakšna vprašanja? Pokličite trgovino Smrekovit in jih vprašajte. Preko njihove spletne strni si lahko ogledate njihove izdelke bolj podrobno in jih naročite.