Vse za dom

Sedežne garniture

Iščete novo sedežno garnituro pa neveste, kje bi jo kupili. Sedežne garniture Šulc, vam ponujajo široko izbiro sedežne garniture, kjer se za vsak okus najde nekaj. Govorimo seveda o visokokakovostnih sedežnih garniturah, ki so narejene v Sloveniji. Za sedežne garniture uporabljajo zgolj kakovostne materiale, oskrbujejo pa jih zgolj slovenski proizvajalci. Pri podjetju Šulc zagovarjajo zgolj lokalno, domačo in slovensko proizvodnjo. Vsaka sedežna je narejena z občutkom in z veliko mero profesionalnosti ter preciznosti. Odlikuje jih delovna vnema, ter to, da je vsak kupec pomemben, še bolj pa so pomembne njegove želje in zadovoljstvo s končnim izdelkom.

Želijo, da se vsak kupec počuti kot član njihove velike družine. Sedežne garniture so del doma, na katerem se zbira vsa družina in kjer preživljamo lepe in skupne trenutke. Zato z nakup sedežne garniture postanete član velike družine, kjer vsi vejo, da trdo delo pripelje do uresničitve visoko zastavljenih ciljev, ter da teh ciljev ne moremo doseči če skupaj ne sodelujemo in držimo skupaj v vsakem koraku procesa nakupa in izdelave. Zagovarjajo tudi dejstvo, da se vsako delo izvede brez napake, zato še posebno veliko časa posvetijo izdelavi detajlov, saj vsak posamezni del predstavlja končno celoto izdelka. Zagovarjajo izbiro težje poti, za dosego skupnega cilja, ter zadovoljstva tako njih kot strank samih.

Sedežne garniture so narejene iz govejega usnja slovenskih dobaviteljev. Na voljo pa imate več kot 200 različnih barv, tako da se za vsakega najde nekaj. Izberamo lahko na otip, tako da se prepričamo, da izbrana tkanina res ustreza našim željam. Poleg že ponujenih modelov, pa vam lahko izdelajo tudi takega, ki je narejen samo za nas, unikaten, po meri. Vse kar moramo narediti je, da povemo svoje želje, za vse ostalo pa poskrbi podjetje Šulc.

In kakšne so prednosti sedežne garniture Šulc? Kakovostna domača izdelava, izbrani materiali, nov koncept udobja, edinstven dizajn, ter konkurenčna cena.