Vse za dom

Podjetje Roltek ponuja širok nabor izbire proizvodov

Podjetje Roltex je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje zunanjih žaluzij, rolet, komarnikov, garažnih vrat ter drugih senčil. Prepričani smo, da ste podjetje že spoznali, morda celo že uporabljate njihove proizvode v svojih objektih, morda pa ste zanj samo slišali, na spletu pa je tudi dostop do več informacij. Kaj torej to podjetje naredi tako posebno?

Nekaj o podjetju Roltek

Roltek jedružinsko podjetje, ki svoje izdelke trži pri nas, v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem, pa tudi drugod. Podjetje je svojo pozicijo na trgu učvrstilo s kakovostjo izdelkov, ki prepričajo tudi najbolj zahtevne perfekcioniste, ki potrebujejo funkcionalno in estetsko rešitev za svoj dom. Z utrjeno prodajno mrežo, pa je podjetje že učvrstilo tudi položaj v srednji Evropi.

podjetje roltex

Podjetje skrbi tudi za trajnostne ukrepe varovanja okolja in narave. Pri tem izpostavimo prekritost objekta podjetja s sončnimi paneli, ki proizvedejo zadostne količine električne energije za celotno proizvodnjo senčil znotraj podjetja. Prav tako pa okolju prijazne, predvsem pa kakovostne materiale uporabljajo tudi za izdelavo senčil, ki morda svoj nov dom najdejo prav pri vas. Izbrani okolju prijazni materiali pa med drugim poskrbimo tudi za prihranek energije poleti in pozimi.

Kje si lahko senčila Roltek ogledam?

Verjetno tudi sami sodite v skupino ljudi, ki le težko zaupa spletu ter prodaji preko njega. Za vse take, ki zaupate le svojim zaznavam v živo, predlagamo, da si greste vse izdelke podjetja ogledati v njihov Roltek salon. Tam boste lahko proizvode potipali, prodajno in storkovno usposobljeno osebje povprašali o vsem, kar vas zanima, seveda pa tudi preverili način upravljanja in vzdrževanja posameznega proizvoda. Najboljše je, da tja pridete z okvirnim načrtom, kaj potrebujete, kaj želite sočasno z namestitivjo proizvoda doseči, predvsem pa ne pozabite na prej omenjena vprašanja in svetovanje, ki iz njih izhaja.

Zavedajte se, da so proizvodi za vaš dom, vedno prilagojeni prav njemu ter narejeni individualno. Proizvodi zagotavljajo uravnavanje temperature notrtanjosti in zunanjosti objekta, omogočajo energetsko varčevanje z energenti ter pomagajo ustvariti udobje bivanja po vaših željah. Seveda vam podjetje lahko zagotovi tudi tehnično podporo v celoti, pri čemer pomaga tim usposobljenih zaposlenih, kamor sodijo tudi arhitekti in projektanti.

S senčili je potrebno pokriti ogromno površino – so Roltek senčila prava izbira?

Omenili smo že, da je podjetje specializirano za širok nabor proizvodov, kamor poleg senčil sodijo tudi drugi, prej omenjeni proizvodi. Med največje izzive preteklosti so zagotovo sodile velike steklene površine, kamor je bilo potrebno namestiti proizvode, pri tem pa zagovotiti njihovo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Podjetje, ki temelji na individualnem pristopu ter iskanju novih, inovativnih rešitev za vsak izziv, je tudi te izzive v preteklosti že uspešno premagalo. Tako so izdelki podjetja zagotovo prva in kakovostna izbira, ko potrebujete nevsakdanje rešitve tudi za večje površine. Pri tem so dodaten, seveda rešljiv, izziv tudi potrebe po senčenju nepravilnih oblik objektov, prilagodljivi pa so tudi pri uresničevanju vse drugih, še tako posebnih želja. In prepričani smo, da boste s končnimi proizvodi več kot zadovoljni.

roltex podjetje

Kaj pa življenjska doba proizvodov Roltek?

Podjetje je za proizvodnjo vseh svojih produktov osnovalo lastno proizvodno linijo, ki je prilagojena potrebam kupca. Prepoznani so po lastnem razvoju, ki temelji na lastnih testih, ki preverjajo odpornost produktov na prav vse vremenske pojave, vključno z vetrom, dežjem in soncem. Če imate pri vas kakšen izziv, ki potrebuje rešitev, pa je do zdaj niste našli, vam svetujemo, da kontaktirate podjetje in sami preverite njihovo sposobnost reševanja prav vsakega izziva ter zagotavljanja dolge življenjske dobe proizvodov ter njihove kakovosti v vseh letih obratovanja. S svojo odličnostjo, ki je pogoj tudi za zadovoljstvo ne le kupcev in poslovnih partnerjev, pač pa tudi vseh, ki poskrbijo, da je delo opravljeno, je to podjetja zagotovo edinstveno in neponovljivo.

Je to podjetje res najboljša izbira?

Težko vas prepričamo z besedami, prepričani pa smo, da boste ob videnjem navdušeni. Ker so običajno zadovoljni vsi – tudi tisti najbolj zahtevni. Občutek za podrobnosti, je namreč osnova za uspešno delo, dodatek k temu pa doda tudi iskanje novih rešitev, vključno z izdelavo tistega, kar trg zaenkrat še ne ponuja. Ker je vse enkrat prvič in ker je na koncu pomemben kupec in njegovo absolutno zadovoljstvo.

Zaključek

Podjetje Roltek je podjetje z dolgo in ustaljeno tradicijo, zato je ustrezen poslovni partner za prav vse uporabnike. Kakovostni izdelki z dolgo življenjsko dobo so pri nas in v tujini prepoznani kot izdelki vredni zaupanja, v podjetju pa se stalno trudijo ponuditi nove pristope, tehnologije in rešitve, ki bodo delo in življenje olajšale nam, uporabnikom. Tudi če ne poznate pdoročja in vam nakupovanje predstavlja stres, vam priporočamo, da se oglasite v salonu podjetja ter skupaj s strokovno ekipo poiščete rešitve zase in svoj objekt – ker so rešitve vedno na voljo.