rezkar za les
Storitve

Rezkar za les za CNC in ročne stroje

Rezkar za les se uporablja lahko v ročnih rezkalnih strojih lai pa na CNC strojih, kjer pač je potreben za obdelavo lesa. Več vrst rezkalnikov za les si oglejte na tej spletni strani https://www.lestroj.si/si/133-stebelni-rezkarji. Rezkar za les je lahko enojen lai pa tudi dvojen, prilagojen je temu, kar obdelujete, zato morate seveda izbrati pravega. Če ne veste točno, kateri bo najbolj pravim potem predlagamo, da se obrnete na strokovnjaka v podjetju, ki vam bo pomagal izbrati pravo orodje za vaš ročni ali CNC stroj za obdelavo lesa.

rezkar za les

Rezkar za les lahko uporabljate doma kot tudi profesionalno za obdelavo lesa. Les je različen, tudi oblike so različne, ki jih morate narediti z rezkarjem za les, zato so tudi oblikovan različno. Običajno pa gre za kovinske rezkalnike, ki os obdelani s posebnimi tehnologijami, da se ne obrabijo in so dovolj ostri za določeno trdoto lesa, ki pa je seveda od lesa do lesa različna. Obstaja tudi nekaj različnih dimenzij, kar je logično, ker morate obdelati tudi različne površine z različnimi vtori in udori, različnimi koti in tudi okroglinami, zato potrebujete pravi rezkar, ki bo zmogle vsa ta zahtevna dela in se ne bo kar takoj pokvaril.

Rezkar za les naj bo predvsem kvaliteten, da ga ni treba jar naprej brusiti in popravljati, zato je dobro tudi, ne samo daj je kakovostne proizvajalec in kakovosten material, iz katerega je rezkar za les izdelan, ampak tudi da imate pori roki kadarkoli serviserja, ki lahko pomaga tako z nasveti za uporabo kot tudi, če gre kaj narobe, da rezkar popravi in ga morebiti nadomesti z novim.

Svetujemo vam, da se s trojem vred, če je ročni oglasite pri prodajalcu in pogledate, kaj je najprimernejše za vas. Za CNC stroj pa samo poveste znamko in kaj boste delali, pa vam bodo znali takoj pomagati in dati pravo orodje.