rovando-cars.si
Avtomobilizem

Rabljeni avtomobili na enem mestu

Rovando Cars je podjetje, ki se ukvarja prodajo rabljenih avtomobilov. Hkrati poskrbijo za jeklene konjičke tako, da jih polirajo in povoskajo ter obnovijo, da zagledajo kot novi. Zakaj bi kupili rabljen avtomobil? Ker se splača, saj so cene zelo ugodne. Kupite ali prodate ga lahko na tej povezavi rovando-cars.si. Takoj, ko kupite nov avtomobil in ga odpeljete iz trgovine, se morate zavedati, da mu cena precej pade. V prvih dveh letih nov avtomobil največ zgubi na ceni in takrat se splača tak avto kupiti. Nekateri imajo navado, da menjajo avtomobile na dve ali tri leta, ko poteče garancija. Nekateri so še v garanciji, če imajo daljši rok.

rovando-cars.si

Avto lahko tudi prodate. Odpeljete ga v trgovino, kjer ga ocenijo. Vzeli ga bodo, če ima papirje in če imate dokazila o rednem vzdrževanju, ker ima le tak vrednost in se ga da prodati. Drugače je težko kar koli narediti pred temeljitim pregledom avta, kos ugotavlja, kaj vse je za urediti, preden ga v roke dobi novi lastnik. Zato, če kupujete rabljen avto ste lahko gotovi, da boste dobili urejen in izpraven avto z garancijo tudi, če je rabljen. Ker ga bodo prej popravili, če je kar koli za zamenjati ali če ima lepotne napake, kot so praske, odrgnine in zbledelost laka ali barve.

Za vsak rabljen avto, naj bo iz Slovenije ali iz tujine, vam bodo uredili dokumentacijo tako, da boste vi postlali lastnik avta in da bo vse v redu prepisano. Tako kasneje ne boste imeli kakšnih presenečenj in težav. Tako boste tudi prišli poceni do dobrega avta, ki vam bo služil kar nekaj časa. Lahko pa ga zamenjate po letu ali dveh, če se vam zdi, da bi imeli še novejši avto. Nekateri spe odločijo, če so z avtom zelo zadovoljni, da ga bodo obdržali kar do konca njegovega življenja.