Storitve

Očala za vsakogar

Očala so vsekakor pridobila na priljubljenosti, saj predstavljajo pravi modni dodatek tako za moške kot za ženske, malo manj so nad njimi navdušeni otroci v zgodnjih fazah razvoja. Očala nekateri res nosijo kot modni dodatek, take brez dioptrije, kar je bilo včasih nepredstavljivo, saj si nihče ni želel imeti očal. Bolj kot ta, ki jih imamo za modni dodatek, pa so pomembna očala z dioptrijo, ki so za nekatere nujna. Izbira barv je neverjetna. Široka paleta barv je predvsem pri podjetju https://www.optikas.com/ocala.html, kjer lahko izbiramo med različnimi oblikami, barvami očal ter očala z dioptrijo. Očala, so za ljudi, ki imajo slab vid, praktično najboljši prijatelj, saj brez njih težko funkcionirajo v svetu. Potrebujejo jih za branje, delo, vožnjo, praktično jih spremljajo na vsakem koraku.

V optiki Optikas lahko najdete najbolj raznoliko ponudbo očal. Na voljo so vam očala za daljavo, progresivna očala, očala za branje, sončna očala, sončna očala, ki imajo tudi dioptrijo, športna očala za vse športne navdušence, delovna progresivna očala, bifokalna očala, trifokalna očala ter očala na recept. Očala lahko čisto spremenijo naš videz in podobo. Nekateri ne morejo brez očal v svoji kolekciji pa nimajo le enih temveč vsaj nekaj takih, ki so del njihovega osebnega stila. Poleg očala pa pri optiki lahko dobite tudi individualno svetovanje, ter meritve, saj lahko le tako izberemo prava očala za nas, ki nam bodo ustrezala tako vizualno kot našim zdravstvenim potrebam.

Ste morda eden izmed tistih, ki potrebuje tako očala za na daleč kot očala za na blizu? Potem so za vas najboljša multifokalna očala. Multifokalna očala so očala, s katerimi lahko vidimo tako na blizu kot na daleč. Če pogledamo z zgornjo polovico vidimo bolje na daleč medtem, ko če gledamo skozi spodnjo polovico očal bolj ostro vidimo na kratko. Vmesni vid, pa nam pomaga uravnavati, ko gledamo neko vmesno razdaljo, ki ni ne kratka in dolga, recimo kadar gledamo televizijo, delamo na računalniku in podobno.