Naravni lasni podaljški
Lepota

Naravni lasni podaljški za popolnoma novo in osupljivo pričesko

Ste sanjali o lepih in dolgih laseh ter bogatem volumnu, vendar pa se zdi, da vaši lasje ne rastejo nikamor? Odlično rešitev so naravni lasni podaljški po dostopni ceni. Naravni lasni podaljški lahko hitro in enostavno popestrijo vašo pričesko ter tako zasijete v novi podobi. Uporaba naravnih lasnih podaljškov je zelo preprosta, saj lahko v samo nekaj sekundah preoblikujejo kratke lase v dolge lase z bujnim volumnom. Ne glede na to, katero vrsto podaljškov izberete, se boste počutili kot prava kraljica. Remy naravni lasni podaljški so izdelani iz 100% naravnih las, kar pomeni, da se ne vozljajo in imajo veliko daljšo življenjsko dobo v primerjavi s sintetičnimi podaljški. Ob primerni negi vam bodo naravni lasni podaljški lahko služili več kot eno leto. Pri Vpbejba redno naročujejo naravne lasne podaljške od zanesljivega dobavitelja. Preden jih kupite, se lahko vedno obrnete na njih in z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri. Poleg podaljškov ponujajo tudi veliko izbiro krtač in drugih dodatkov za lase, ki bodo pripomogli k izstopajoči frizuri.

Odkrijtekakovostne naravne lasne podaljške za brezhibno pričesko in izrazito samozavest

Remy naravni lasni podaljški so izdelani iz 100% naravnih las, ki so lepi, mehki, gosti in se ne vozlajo. V primerjavi s sintetičnimi lasmi imajo tudi veliko daljšo življenjsko dobo. Ob ustrezni negi ti naravni lasni podaljški lahko služijo več kot eno leto. Skrbeti zanje je enako kot za vaše naravne lase, le paziti morate, da ne zmočite čipke in sponk, saj lahko to poškoduje pritrditveno mesto. Prav tako lahko naravne lasne podaljške pobarvate, če želite.

V ponudbi imate naravne podaljške iz pravih las, med katerimi lahko izbirate. Vsi podaljški so narejeni iz 100% naravnih las Remy, ki imajo daljšo življenjsko dobo kot sintetični podaljški in se ne vozlajo. Kolekcija Remy naravnih podaljškov vam omogoča, da izberete med različnimi stili in dolžinami ter gostotami las. Če želite zgolj nekoliko zgostiti svoje lase ali če imate redke in tanke lase ter bi radi pridobili na dolžini, je primerna enojna gostota podaljškov. Za tiste, ki imajo že nekaj gostejših las in si želijo podaljšanje, pa je primerna dvojna gostota. Če pa imate izjemno goste lase in si želite dodati dolžino ter volumen, potem je trojna gostota prava izbira za vas.

Naravni lasni podaljški

Razlika med naravnimi in sintetičnimi lasnimi podaljški

Podaljški las so odlična možnost, če želite svojim lasem dodati dolžino ali več volumna. Vendar ste morda že kdaj razmišljali, iz česa so dejansko narejeni lasni podaljški? Pogosto slišimo, da obstajajo naravni in sintetični podaljški, kar je v grobem res, vendar se med njima pojavljajo določene razlike, zlasti v materialu, iz katerega so izdelani. Preden se odločite o izgledu, gostoti, dolžini in barvi podaljškov, je pomembno, da razumete, iz česa so podaljški narejeni, in tako lažje izberete tiste, ki so primerni za vas. Naravni lasni podaljški so narejeni iz pravih človeških las. Ti podaljški so visoko kakovostni in izgledajo zelo naravno. Sintetični podaljški pa so izdelani iz umetnih materialov, ki so danes že zelo podobni naravnim lasem, vendar pa še vedno obstajajo razlike. Kateri podaljški so primerni za vas, je odvisno od vaših osebnih želja. Nekaterim bolj ustrezajo naravni lasni podaljški, medtem ko se drugi odločijo za sintetične podaljške. Pomembno je, da dobro premislite o svoji izbiri, saj boste podaljške nosili dolgo časa.

Naravnim lasnim podaljškom se pogosto reče tudi človeški podaljški, saj so v celoti izdelani iz resničnih človeških las. Ti lasje se običajno pridobijo z darovanjem, kar pomeni, da ljudje, ko si odrežejo lase, se odločijo, da jih darujejo in dajo novo življenje. Pred darovanjem se lase zbere skupaj in spne v čopke, ki so pravilno usmerjeni, nato pa se jih ostriže in pošlje naprej za nadaljnjo obdelavo. Sintetični lasni podaljški pa niso izdelani iz človeških las. Namesto tega so sestavljeni iz mešanice umetnih sintetičnih vlaken. Ta vlakna niso naravnega izvora, ampak so ustvarjeni umetno, da posnemajo naravne lase. V našem primeru se sintetična vlakna oblikujejo tako, da posnemajo človeške lase. Sčasoma se je ta tehnologija izboljšala, zato je danes vse težje razlikovati med naravnimi in sintetičnimi podaljški.

Kakšna je razlika in kaj izbrati?

Naravni podaljški, kot smo že omenili, so izdelani iz pravih človeških las, zaradi česar tudi izgledajo tako. Ko jih otipate, enako kot naravni lasje ustvarjajo popolno zlivanje z vašimi lastnimi lasmi. Sintetični se neprestano razvijajo, zato so vedno bolj podobni naravnim, če so kakovostno izdelani. Edina manjša razlika je opazna pri gibanju las, saj so sintetična vlakna nekoliko trša od naravnih in se zato premikajo nekoliko drugače. Vendar je ta razlika zanemarljiva, zato se sintetični podaljški kljub temu zelo dobro zlijejo s naravnimi lasmi, kar potrjuje tudi njihovo popularnost. Vsekakor pa je glavna razlika med njima v ceni. Ker je pridobiti naravne lasne podaljške težje, so ti posledično nekoliko dražji od sintetičnih podaljškov.

Pri naravnih oz. človeških lasnih podaljških ni velikih omejitev glede oblikovanja in barvanja las. Lahko jih pobarvate, ravnate ali kodrate, podobno kot vaše naravne lase. Vendar je treba upoštevati, da prekomerno barvanje ali uporaba visokih temperatur lahko povzroči nekoliko poškodbe las, kar pa velja tudi za vse naravne lase. Tudi pri ljudeh, ki nimajo podaljškov, se lahko lasje sčasoma poškodujejo zaradi pogostega barvanja ali uporabe visoke temperature.