lamelna pergola cena
Vse za dom

Kakovostna lamelna pergola cena je zelo ugodna

Lamelna pergola cena je odvisna seveda od vaših zahtev in velikosti pergole ter materiala, iz katerega je narejena. Da bi točno vedeli, koliko stanejo lamelne pergole HardTOP, se je potrebno obrniti na njihove strokovnjake, ki vam bodo zastavili določena vprašanja, na podlagi katerih bodo vedeli, koliko boste odšteli za eno najkakovostnejših samočistilnih pergol pri nas. Zakaj pride prav lamelna pergola: cena je zanemarljiva glede na to, kaj vse boste lahko pod njo počeli na svežem zraku tako pozimi, kot poleti in v soncu ali dežju in snegu.

lamelna pergola cena

Lesena lamelna pergola cena je nekoliko nižja od lamelne pergole, ki vsebuje še kovine torej kombinacijo ali sploh od kovinske. Za katero se odločiti pa je vaša izbira, kaj vam bolj ustreza in kako ekološki želite biti, sta pa oba materiala naravna. Obe pa imata lamele na vrhu, ki jih lahko na daljavo premikate, odpirate in naredite tak kot, kot vam ustreza, koliko svetlobe boste na pod spustili. Poleti gotovo manj kot pozimi. V dežju in ko so padavine pa gotov boste lamele zaprli, da bo spodaj pod pergolo suho.

Pa ne skrbite lamelna pergola cena je bistveno nižja, kot si predstavljate, kajti njena vrednost je dosti višja zaradi tega, ker vam bo omogočila zabave in veselje na prostem, gaziantep escort da ne boste toliko v zaprtih prostorih. Pa še nekaj je zelo pomembno, namreč lamelna pergola je samočistilna, to pa pomeni, da je ta edina pergola taka, da nima žlebov in se bo listje ter vsa ostala umazanija enostavno sprala v odtoke, vi pa ne boste imeli prav nobenega dela.

Lamelne pergole se dajo postaviti tako na terase kot tudi na vrtove, so lahko le hiše ali pa so povsem samostojne in ustvarijo čudovite vrtne hiške, pod katerimi imate lahko obed, pečete, se zabavate igrate z otroci in še marsikaj. Naj vaša domišljija gre svojo pot.