apartmaji Bohinj
Potovanja Storitve

Apartmaji Bohinj nudijo udobje in so odlično izhodišče za različne aktivnosti

Bi želeli za vikend skočiti na krajši dopust? Podajte se v Bohinj, ki vas bo s svojo pestro ponudbo aktivnosti in kulinarike gotovo navdušil. Vas zanima, kje bi lahko prenočili? Apartmaji Bohinj urejeni v tradicionalnem stilu so več kot odlična izbira za stare in mlade, zato hitro pobrskajte po spletu in še danes rezervirajte svoj oddih.

Bohinj je priljubljena točka domačih in tujih turistov, saj ponuja veliko možnosti aktivnega oddiha. Tako ga lahko spoznate peš, na kolesu, smučeh ali čolnu, lahko pa si privoščite kakšno sprostitev in uživate v wellness storitvah, kopanju, ribarjenju in še čem.

Apartmaji Bohinj se nahajajo v samem osrčju čudovite narave, v neposredni bližini Bohinjskega jezera. Zaradi svoje lege so odlično izhodišče za različne aktivnosti – podate se lahko na daljši pohod, najamete lahko čoln in uživate sredi Bohinjskega jezera, lahko pa zgolj uživate v pristnem stiku z naravo, se nadihate svežega zraka in se prepustite brezdelju. Apartmaji se nahajajo na lokaciji, ki zagotavlja mir in tišino – nudijo vam odmik od mestnega vrveža in drugih motečih dejavnikov, hkrati pa vam ponujajo veliko aktivnosti in nepozabnih doživetij.

Apartmaji Bohinj se ponašajo s svojim estetskim izgledom, njihova notranjost pa vas bo še bolj navdušila. Opremljeni so namreč v značilnem alpskem slogu, les, kot pomemben del lokalne tradicije pa jim doda še prav poseben pečat. Tako se odlično skladajo s svojo okolico, povrhu vsega pa spadajo med ene najlepših apartmajev daleč naokoli. Kljub tradicionalnemu videzu so sodobno opremljeni, imajo internetno povezavo, televizijo in vse ostalo, kar sodobni človek potrebuje. Ker se nahajajo v bližini jezera, lahko zvečer uživate v prijetnem pogledu na mesečino, ki se dotakne vode, prižgete kakšno svečko in uživate v romantiki.

Smo vas že prepričali, kam se naslednjič odpravite? Raziščite Gorenjsko, občutite svež gorski zrak, poklepetajte s prijaznimi domačini in uživajte v bogati lokalni kulinariki. Ko boste enkrat tam, si boste želeli, da bi vaš oddih trajal dlje.