Vse za dom

Alu okna za vaš dom

Potrebujete nova okna za vaš dom? Alu okna podjetja Kosec trade bodo poskrbeli za visoko kakovostna okna za vaš dom. Okna v naši hiši morajo biti visoko kakovostna. Se pravi, čim manjšo propustnost zvoka in pa dobra tesnila, da nebi slučajno voda prišla v naša stanovanja.

Najboljša lastnost alu oken je dolga življenjska doba oken. Odporna so na vse vremenske razmere. Poleg dobre zvočne izolacije pa nam nudijo še dobro toplotno izolacijo. Alu okna so tudi dobra investicija, ker bomo po zimi ko kurimo tudi prišparali, zaradi dobre toplotne izolacije. Imajo sodoben izgled in so moderne izvedbe. Alu okna bodo vaši hiši dala estetski videz. Druga njihova prednost je enostavnost v vzdrževanju. Vzdrževanje pri alu oknih sploh ni. Ne potrebujemo jih premazovati ali kaj podobnega, priporočljivo jih je le obrisati s krpo, ko je potrebno, sploh pa spomladi, ko je veliko cvetnega prahu.

Alu okna so narejena popolnoma iz aluminija, vsebujejo pa izolativno peno, katera da oknu dobro stabilnost, odlično zvočna in toplotno izolacijo. Profili alu oken so zelo majhni, kar pripomore k temu, da imate več svetlobe v vaših prostorih. Zunanja stran alu oken so iz aluminija, notranje pa iz lesa. Na voljo imamo veliko izbiro med vrstami lesa za notranjo stran okna. Les na oknu bo našemu domu dal tisti spročeni občutek narave. Izbirate lahko med lesa hrasta, smreke, meratija, bora in macesna.

Če imate karkšno koli vprašanje, jih lahko pokličete in na voljo vam bodo prijazni izkušeni svetovalci. Zaposleni v podjetju Kosec Trade vam bodo pripravili ugodno ponudbo vaših alu oken. V primeru, da se okna poškodujejo, bodo seveda na voljo za servis in menjavo. Okna se seveda prilagodijo vsaki stranki, po njihovih dimenzijah oken. Zelo je pomembno, da se pri menjavi oken obrnemo na izkušene delavce, saj investicija v okna ni stvar, katero bi naredili vsako leto. Zato je še bitsveno bolj pomembno, da izberemo kakovostna okna in jih imamo za dolgo časa.