zobni implantati
Storitve

Zobni implantati so super nadomestki zobne korenine

Zobni implantati se danes uporabljajo kot nadomestek izgubljene zobne korenine. Čeprav je to samo nadomestek, pa vseeno lahko izgleda čisto naravno. Prav tako pa se nato gor lahko da še umeten zob, ki bo popolnoma nadomestil vaš izgubljeni zob. Zobni implantat se lahko uporablja četudi izgubite več kot en zob. Vsaditev je popolnoma neboleč postopek, ki ga pod lokalno anestezijo naredi zobni kirurg. Morate pa samo izbrati dobro zobno ambulanto, kjer se s tem ukvarjajo že mnogo let. Ena izmed takšnih je pa tudi Kirurgija Debevc. Zobni implantati se tukaj vstavljajo že veliko let in stranke so res zadovoljne.

zobni implantati

So pa danes zobni implantati narejeni tako, da se brez problema vraščajo v zobno kost. To tudi pomeni, da se vse zaceli že hitro in to pomeni, da lahko potem tudi hitro gor naredijo umetni zob. Prav tako so pa narejeni iz materiala, ki pa ne povzročajo čisto nobenih alergij. Tudi to je pomembno, saj to pomeni, da vam implantata ne bodo rabili odstraniti. Pomembno je pa tudi, da ko se zobni implantati vstavljajo, da nimate nobenih vnetij dlesni. Ker če implantat vstavijo, ko je vnetje prisotno, se lahko potem pojavi tudi razgradnja kosti. To je pa potem res slabo, saj se implantat nima v nič zarasti.

Zobni implantati so pa danes tako priljubljeni, da jih izbere veliko ljudi. Najbolj primerni so za ljudi, ki jim manjka samo en zob, čeprav se delajo tudi, če je izguba večja. Seveda se o vsem tem lahko brez problema pogovorite s vašim zobozdravnikom. Oni vam bodo s veseljem odgovorili na vsa vprašanja, tudi kako poteka sam poseg, ko vam ga vstavljajo. Po končanem posegu je lahko prisotna majhna bolečina, ki jo lahko brez problema odstranite s protibolečinskimi tabletami. Kakorkoli že gaziantep escort bayan
cene le teh se tudi razlikujejo, odvisno je katero ambulanto boste izbrali. To se prej pozanimajte.