zaposlitev
Storitve

Kako najhitreje do nove službe?

Iskanje prve ali boljše službe je lahko precej stresno in negotovo obdobje. Kako napisati prijavo, urediti svoj življenjepis, se pripraviti na osebni razgovor in še cel kup drugih izzivov, ki nam nemalokrat precej otežijo celoten postopek iskanja. Svoje želje zaupajte spletnemu portalu Zaposlitev.info in pomagali vam bodo na hiter in učinkovit način najti točno to, kar iščete.

Strokovna ekipa portala je do sanjske zaposlitve pomagala že mnogim iskalcem. V osmih letih delovanja se ves čas uspešno prilagajo vsem spremembam na trgu zaposlovanja, s svojo pestro ponudbo storitev ter individualno in diskretno obravnavo pa zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Kako lahko zaposlitev.info naredi za vas?

Zaposlitveni portal vam ponuja vse vrste zaposlitev na vseh delovnih področjih. Ste študent, ki išče prve delovne izkušnje ali pa morda upokojenec, ki zase išče začasno delo? Ste nezadovoljni ali naveličani vaše trenutne službe in iščete boljšo priložnost zase? Registrirajte se na spletnem portalu in oddajte svoj življenjepis v njihovo bazo ter si omogočite, da vas vaš novi delodajalec najde kar sam. Spletna stran Zaposlitev.info vam ponuja tudi možnost elektronskega obveščanja na nova prosta delovna mesta. Ta brezplačna storitev vam prihrani ogromno vašega časa, ker vam ni potrebno vsakodnevno iskati nove priložnosti, le-te namreč prejmete direktno v vaš elektronski nabiralnik. Prijazna ekipa vam z veseljem pomaga in svetuje pri pisanju motivacijskega pisma in pripravi na osebno predstavitev. Vsi, ki bi se radi seznanili z novostmi na trgu dela, pa vljudno vabljeni v njihovo rubriko »Nasveti«, kjer lahko najdete vse relevantne informacije na vaši poti do novega delovnega mesta.

Nikakor ne najdete ustreznega kadra za vašo organizacijo?

Še zdaleč niste edini, danes se s podobno težavo srečuje večina podjetij in to ne le pri deficitarnih kadrih. Ponudbe za delo precej presegajo povpraševanja, kar je sicer dobra novica za vse, ki iščejo zaposlitev ter precejšen izziv za delodajalce. Zaposlitev.info vam lahko pomaga najti kakovosten kader z direktnim iskanjem – t.i. »Headhunting«. Celoten postopek iskanja in selekcije opravi za vas in vam posreduje najbolj primerne kandidate, glede na vaše želje in potrebe, vi se na koncu le odločite katerega boste izbrali. Poleg direktnega iskanja vam ponujajo tudi pester izbor storitev od navadnih zaposlitvenih oglasov do zaposlitvenih kampanj. V kolikor želite najboljše razmerje med ceno in kvaliteto storitve, so zagotovo prava izbira za vas, ažurna in strokovna ekipa pa vam je ves čas na voljo za pomoč in podporo.