vhodna vrata
Storitve

Katera vhodna vrata izbrati za vaš dom ali za poslovno stavbo

Vhodna vrata morajo biti varna lepa in trdna ter zelo kvalitetna, da boste zadovoljni doma ali v poslovni stavbi. Tu so vhodna vrata z garancijo slovenskega proizvajalca, ki ima dolgo letno tradicijo in vam jamči kakovost deset let, servis in rezervne dele. Naredi vam vrata po meri in v takem slogu, kot je vaša stavba. Izdelujejo moderna ali retro vrata po želji in vam tudi svetujejo, katera so primerna za vašo stavbo. Vrata so lahko nova za novogradnje ali pa jih zamenjate, če so stara, dotrajala in ne služijo več svojemu namenu.

 vhodna vrata
Vhodna vrata so lahko aluminijasta ali pa plastična, izberete tista, ki vam ustrezajo. Oboja so trdna, odporna proti koroziji in vremenu, lahka ter varna. PVC vrata so nekoliko doseglivejša glede cene. Če imate novogradnjo, potem so vhodna vrata že predvidena glede odpiranja in dimenzije ter tudi izgleda glede na celoten stil stavbe. Med tem ko pri menjavi na obstoječih objektih mora priti mojster pogledat ter premeriti vsa vrata in si zabeležiti dimenzije ter način odpiranja.
Na ta način bo zagotovil, da bodo vrata v vaši stavbo zares tudi dobro narejena in bodo sodila tja, kamor želite. Kupite lahko eno krilna ali dvo krilna. Dimenzije pa so dejansko lahko kakršne koli. Nekateri želijo imeti polna vrata, drugi pa kombinirana s steklom, da svetloba sije skozi steklo v notranjost in osvetljuje prostor. Zaradi tega ni treba prižigati luči in boste tudi prihranili na elektriki.
Kakovostna vhodna vrata so izgled vaše stavbe, prav njih prišlek najbolj vidi in ocenjuje, kakšni so ljudje za temi vrati. Zato izberite lepa in taka, na katera boste zares ponosni. Ne skrbite, če nimate ideje ali ne veste, kaj bi, pokličite v podjetje in z veseljem vam bodo svetovali, kaj je za vas najprimernejše. Sodobna vrata pa lahko naredijo zelo varna, ojačana proti vlomom in tudi jih opremijo tako, da so pametna in reagirajo na vaš prstni odtis ali glas in obraz. Bodite moderni in ponosni na svoj dom.