strešna klima za kamp prikolico
Avtomobilizem

Najboljša strešna klima za kamp prikolico

Pri podjetju Caravan cooling vam ponujajo odlično rešitev za vroče poletne dni na potovanju – strešna klima za kamp prikolico Dometic FreshJet 2200 (https://www.caravan-cooling.com/). Gre za prvovrstno hladilno napravo, ki svojim uporabnikom ponuja številne sodobne rešitve. Ta vrhunska strešna klima za kamp prikolico vam bo močno olajšala bivanje v vašem počitniškem vozilu ali prikolici. Zahvaljujoč številnim izboljšavam in dovršeni zasnovi boste lahko uživali v prijetno ohlajenem prostoru, jo upravljali na daljavo, medtem pa nemoteno počivali. Klimatska naprava je namreč izredno tiha in zato popolnoma nemoteča. Ker pa gre za enega najmanjših modelov na tržišču, pa vam bo odvzela zares malo prostora. Tako boste lahko na streho montirali tudi druge naprave, ki vam še dodatno popestrijo zasluženo počitnikovanje.

Udobje in dovršenost v eni napravi

Poleg odlične sposobnosti hlajenja, vam strešna klima za kamp prikolico omogoča tudi vzdrževanje optimalne vlažnosti. Na ta račun se boste še toliko bolje počutili v tistih urah v dnevu, ko na prostem pripeka najmočnejše sonce. Tudi vaše spanje bo zato nadvse sproščujoče.

Dodatne prednosti, ki vam jih ta hladilna naprava ponuja pa so tudi nizek zagonski tok, prilagodljiv pretok zraka, funkcije hlajenja in razvlaževanja, ter upravljanje na daljavo z intuitivnim daljinskim upravljalnikom. Čeprav gre za izredno zmogljivo in učinkovito napravo, pa je le ta izredno varčna. Poraba klime Dometic FreshJet 2200 je pri hlajenju 1200, kar pomeni, da klimatska naprava ne bo kaj dosti obremenjevala vašega omrežja. Dodatno porabo elektrike boste tako komajda zaznali, čeprav bo v vaši prikolici ves čas osvežilna temperatura.

Dometic FreshJet pa se ne izkaže kot odlična sopotnica le na potovanjih. Celo tako dobra je, da jo uporablja tudi največja vesoljska agencija NASA. V vesoljskih plovilih z njeno pomočjo ohranjajo stabilne pogoje, ki so nujno potrebni za ustrezno delovanje vseh prisotnih naprav. Če prisegate na maksimalno udobje, potem je Dometic klimatska naprava tisto, kar nikakor ne sme manjkati na vašem dopustu.