Storitve

Skupinska terapija

Skupinska terapija je v bistvu celo boljša, kot pa če terapevti to izvajajo posamezno. Ljudje se bodo v bistvu počutili bolj nekako sprejeti in med ljudmi bolj sproščeni. Marsikdo med to terapijo najde tudi nekoga s katerim se enostavno poveže, ker imajo mogoče podobno ali celo isto zgodbo in problem. Tudi ljudje, ki nimajo najrajši kakšnih večjih skupin ljudi, bodo to med terapijo pozabili, ko bodo slišali s čim se vse borijo drugi in kaj se drugim dogaja v življenju. Tako bodo spoznali, da niso edini, ki imajo kakšne velike težave v svojem življenju. Si pa lahko več o skupinski terapiji preberete tudi na: https://www.psihovital.si/storitve/skupinska-psihoterapija/.

skupinska terapija

Seveda skupinska terapija zdaj ne poteka ravno v res velikih skupinah. To je tudi odvisno od kraja in od tistih, ki jih izvajajo. Seveda si pa ljudje tam ne bodo takoj začeli zaupati, ampak bo pa vse to prišlo s časom. Tako bodo postali tudi prijatelji in kot nekakšna družina. Glede ur in koliko krat na teden se bodo terapije izvajale se boste pogovorili kar tam. Ampak naj vas ne bo strah iti na terapijo. Bodite sproščeni, da boste oddajali pozitivno energijo in se bodo drugi lahko lažje sprostili ob vas. Skupinska terapija ni nekaj strašnega, ampak vam bodo le poskušali pomagati, da boste lažje šli skozi vaše težave, ki jih morebiti imate.

Je pa skupinska terapija kar namenjena vsem, ki imate kakršne koli težave in se mogoče ne počutite ravno najboljše. Vse to vam bo še kako pomagalo in dobili boste svojo energijo nazaj. Prav tako se boste po terapiji boljše počutili in lažje se boste spopadali s svojimi težavami. Skupinsko terapijo vam tudi nudijo v centru Psiho vital. Tukaj skupine niso večje od 12 ljudi, kar je po mojem res ena super skupina, ki ni premajhna in tudi ne prevelika. Udeležite se terapije tudi vi, če jo mogoče rabite.