Vse za dom

Rolo zavese za vsak dom

Rolo zavese, so izdelek, ki lahko polepša vsako vaše okno. Vašemu domu bodo dodali posebno svežino, saj se razlikujejo od navadnih zaves. Rolo zavese to v trendu. Tako kot drugi produkti, se razvijajo tudi produkti, ki estetsko olepšujejo naše domove. Rolo zavese lahko kupite pri podjetju zavese Daša, kjer imate široko ponudbo izbire različnih barv in tkanin. Kontakt najdete na tej spletni strani.

Rolo zavese delujejo tako, da so navite na posebnem vodilu, nato pa jih lahko manevrirate s potegom, saj delujejo dvižno. Kot že samo ime pove se rolo zavese zvijejo v rolo oziroma razvijejo iz nje. Izbiramo lahko med različnimi vrstami materialov tkanin. Pomembno je, da izberemo takšne, ki bodo ustrezale našemu domu in našemu stilu, seveda pa je dobro, da so svetle, saj tako v naš prostor vnesemo še več svežine in svetlobe. Rolo zavese so predvsem zelo uporabna za tista okna v hiši oziroma v vseh objektih, kjer veliko odpiramo okna. Vsi vemo, da imamo doma okna, ki jih odpiramo dnevno in okna, ki jih ne odpiramo, saj jih imamo samo zaradi funkcije svetlobe. Pri teh oknih, ki se pogosto odpirajo, je dobro, da razmislimo o rolo zavesah, saj je njihovo delovanje povsem enostavno in tudi mi nimamo veliko dela z odmikanjem zaves, ki jih včasih preveč zmečkamo in podobno.

Rolo zavese lahko montiramo na dva načina. Če imamo okna višje pri stropu potem jih lahko montiramo na strop, medtem ko, če imamo okna nižje in pod stropom, jih lahko montiramo tudi na steno in je tako izgled še veliko lepši, saj ne potrebujemo v strop montirati ničesar, kar bi nam zakrivalo in pokvarilo estetskega izgleda. Montiranje rolo zaves je zelo enostavno, saj to lahko opravi praktično vsak. Rolo zavese pa nimajo funkcije samo, da nam zastrejo svetlobo, kadar je ta premočna, temveč našemu prostoru vnesejo veliko svežine in mu dajo estetski videz.