Storitve

Največja izbira prikolic na enem mestu v Sloveniji in Evropi

Podjetje Trisa je bilo ustanovljeno leta 2008 in se ponaša z največjo izbiro prikolic na enem mestu v Sloveniji in Evropi. Več si preberite na naslovu www.prikolice-trisa.si. Kot zastopnik priznanih blagovnih znamk, osredotočenih na kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo, podjetje nudi tudi strokovno servisno službo. Na podlagi izkušenj in želja kupcev je podjetje razvilo tudi lastno blagovno znamko prikolic Wöz Anhänger. Njihove prikolice so znane po svoji kakovosti, predvsem traktorske in gradbene ter prikolice za prevoz bal. Podjetje z veseljem deli svoje znanje o panogah, v katerih deluje, s kupci ter jim s tem pomaga pri nakupu.

Gozdarske prikolice Palms – kakovostne in zmogljive prikolice za prevoz lesa

Gozdarske prikolice Palms so posebno zasnovane za prevoz velikih količin lesa in drugih gozdarskih izdelkov. Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami zagotavlja, da so Palms prikolice izdelane iz kakovostnih materialov za dolgotrajno uporabo. V ponudbi najdete Palms prikolice v različnih modelih, vsaka z različnimi zmogljivostmi, nosilnostjo, velikostjo in dodatno opremo

Palms je proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal, ki je že vrsto let med najboljšimi na evropskem trgu. Njihov vodilni položaj je plod trdega dela in nenehnega razvoja ter zasnovanega izdelka, ki olajša delo v gozdarstvu. Tako so Palms prikolice ene najboljših na tržišču in jih lahko kombinirate z njihovimi dvigali za nepogrešljivo orodje za gozdarsko delo. Če iščete zmogljivo in kakovostno gozdarsko prikolico, je podjete Trisa pravo mesto za vas. Njihova ponudba vključuje najširši izbor prikolic na enem mestu, njihovi prodajalci pa vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu Palms prikolice, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam.

Izberite svojo traktorsko prikolico iz široke palete modelov

Traktorske prikolice so zelo uporaben pripomoček za prevoz različnih vrst tovora. V njihovi ponudbi lahko izbirate med široko paleto različnih modelov prikolic, ki se razlikujejo po namenu, nosilnosti, velikosti in dodatnih funkcijah. Vsi njihovi modeli so narejeni iz kakovostnih materialov in zagotavljajo visoko zmogljivost tudi pri zahtevni in pogosti uporabi. Največja prednost traktorskih prikolic je njihova vsestranskost in uporabnost za prevoz številnih vrst tovora, kot so les, zemlja, kamenje in poljski pridelki. Zaradi tega so primerni ne samo za kmetije, ampak tudi za gradbišča in gozdarstvo. Poleg tega so traktorske prikolice znane po svoji visoki nosilnosti, ki se giblje med 3.800 kg in 12.700 kg. Nekateri modeli se lahko spopadejo s celo zelo težkim tovorom in med prevozom zagotavljajo varnost in stabilnost.

Traktorske kiper prikolice so izjemno priročne in enostavne za uporabo. Omogočajo, da tovor na zadnji strani ali bokih enostavno izpraznite s pomočjo nagiba prikolice. Na ta način se opravilo razkladanja hitro in učinkovito zaključi. Če iščete kakovostno in zmogljivo traktorsko prikolico je omenjeno podjetje prava izbira za vas. Ponujajo širok nabor modelov, ki so primerni za različne potrebe in proračune. Če se zanimate za nakup traktorske kiper prikolice in bi radi izvedeli več o njihovi ponudbi, jih kontaktirajte, z veseljem vam bodo pomagali pri vaši odločitvi.

Prikolice Trisa

Najboljše evropske prikolice za prevoz gradbenega materiala in delovnih strojev

Podjetje Wöz Anhänger s svojo ponudbo prikolic, ki so narejene z uporabo najsodobnejše tehnologije razvoja ter visoko kakovostnih materialov, sodi med najboljše evropske proizvajalce. Njihov program vključuje traktorske in gradbene prikolice, ter prikolice namenjene prevozu bal. Tehnične rešitve, ki jih ponujajo, so skrbno zasnovane z namenom, da izpolnjujejo potrebe in zahteve kupcev, povečujejo učinkovitost in zanesljivost v primerjavi s konkurenco, poleg tega pa so njihovi kakovostni izdelki predvsem rezultat sodelovanja s končnimi potrošniki skozi celotno življenjsko dobo.

Wöz Anhänger v svoje prikolice vgrajuje komponente najbolj priznanih evropskih podjetij, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nemoteno delovanje prikolic, pod pogojem pravilne uporabe. Odlikuje jih uporaba Hardox materiala za izdelavo stranic, pri čemer se zadnja stranica običajno odpira hidravlično navzdol s pomočjo dveh cilindrov. Hardox material se odlikuje z izjemno odpornostjo na velike mehanske obremenitve, kar naredi gradbene prikolice Wöz Anhänger močne, trpežne in primerne za prevoz razsutega tovora.

Wöz Anhänger – vodilni proizvajalec prikolic

Podjetje Wöz Anhänger s pomočjo najnovejše tehnologije razvoja in visoko kakovostnega materiala sodi med vodilne proizvajalce prikolic v Evropi. Njihova ponudba vključuje traktorske in gradbene prikolice ter prikolice za prevoz bal. Tehnične rešitve njihovih izdelkov temeljijo na potrebah kupcev ter zagotavljajo večjo učinkovitost in zanesljivost prikolic v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Kakovostni proizvodi so predvsem posledica sodelovanja s končnimi uporabniki prikolic skozi celotno življenjsko dobo. Bale-Line prikolice za prevoz bala Wöz Anhänger so močne, varne in zanesljive. Primerne so za vse vrste tovora, kjer je potrebna ravna površina. Tandem prikolica, imenovana Bale-Line, ima nosilnost 12 ton in nakladalno površino 7,1 m². Tovorni prostor je zaščiten, kar zagotavlja še večjo stabilnost in zaščito tovora med transportom.

Izbira kakovostne avtoprikolice za prevoz vaših predmetov

Avtomobilske prikolice so zelo uporabne za prevoz različnih predmetov, vključno s kmetijskimi stroji, gradbeno opremo, osebnimi predmeti in drugimi tovorom. Obstaja veliko različnih modelov avtoprikolic, ki se med seboj razlikujejo po velikosti, obliki in namenu. Najbolj priljubljene so enostavne prikolice za prevoz osebnih predmetov, kot so pohištvo, kolesa in smuči, ki se lahko preprosto priklopijo na avtomobil. Obstajajo tudi druge vrste avtoprikolic, kot so boks prikolice za živali, hladilne in prodajne prikolice ter specialne prikolice za različne namene. Pri izbiri prave prikolice je pomembno upoštevati vaše potrebe in zahteve ter velikost in težo tovora, ki ga želite prevažati.