pokrivalo za avto
Avtomobilizem

Pokrivalo za avto za zimski čas

Nekateri posebej tisti, ki živijo v bloku, nimajo te sreče, da bi imeli avto v garaži. Tisti imajo avto čez celo leto zunaj, nekje pred blokom. To pa včasih ni najboljše, posebej ne v zimskem ali v pozni jeseni, ko se začnejo malo bolj nizke temperature. Če je avto v garaži, nimamo teh skrbi, zjutraj lepo se sedemo v avto in se peljemo. Drugi pa morajo zjutraj si sčistit stekla. Lahko pa si kupimo pokrivalo za avto in se rešimo tudi te nadloge. V zimskem času nam zelo prav pride, zjutraj jo snamemo iz avta in avto je takoj za peljati. Pokrivala lahko kupite tudi na tej strani https://www.silux.si/izdelki/dodatna-oprema/zunanjost-vozila/pokrivala-za-avto

pokrivalo za avto

Ne ustreza pa vsako pokrivalo za avto na vsak avto. Točno morate kupit za svoj avto, če hočete, da vam ustreza. Saj so pokrivala narejena točno po dimenzijah vsakega avta. Lahko kupite takšno, da bo vaš avto v celoti pokrit ali pa mogoče samo stekla. Vse je odvisno od vas kakšno pokrivalo si želite za vaš avto in kako hočete, da je avto zaščiten. Dobite tudi malo boljša pokrivala, ki so narejena prav za točo. Tista so drugačna od tistih navadnih, saj vaš avto prav ščitijo pred udarci toče. Pokrivalo za avto je namenjeno za zimski in letni čas. Nikoli ne vemo kakšno bo vreme. Tudi za sonce je zelo dobrodošlo pokrivalo, saj v vatu ne bo tako vroče, kot takrat, ko stoji na soncu cel dan.

Samo pokrivalo za avto ni težko namestiti na vato. To lahko zelo hitro naredite in prav tako na koncu snamete. Zloži se v vrečo oziroma embalažo in lahko pospravite nato v prtljažnik. Ob straneh so elastični trakovi, ki se nato zataknejo za blatnike, da pokrivalo drži na avtu. Pokrivalo je iz kvalitetnega materiala, ne uniči ga ne sonce ne zimske razmere. Še je čas, da si naročite eno pokrivalo za zimski čas, ki prihaja.