Avtomobilizem

Pokrivalo proti toči je učinkovita zaščita

Včasih se pojavi potreba po zaščiti avtomobila pred različnimi vremenskimi vplivi. Pokrivalo proti toči, ki se imenuje EVO II, je odlična izbira za vsakega uporabnika, ki seveda hoče zaščititi svoje vozilo pred padavinami, še posebej pred škodljivo točo ter drugimi vremenskimi pogoji. EVO || je v bistvu debela protiudarna pena, ki ščiti vaše vozilo po njegovi celotni dolžini in je še dodatno ojačana na najbolj obremenjenih delih. Izdelku so dodali tudi bočne zaščite ki bodo ščitile robove avta, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, tudi odprtino za pretok zraka ter preprečevanje zadrževanja vlage in pa vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči. Več o tem, kaj sploh še nudi pokrivalo proti toči, si lahko pogledate na www.withcar.si/ponudba/pokrivalo-proti-toci.

pokrivalo proti toči

Takšno pokrivalo proti toči je najkakovostnejša zaščita za vaš avto, ki proti toči obstaja na tržišču. Modifikacija zajema 3-točkovno pripenjanje vreče za točo, tudi dodatno zaščito na boku vozila, s čemer se pokrije zelo večja površina. Na voljo je tudi odprtina, ki omogoča zračenje vreče in preprečuje zadrževanje vlage. Poleg torbe za shranjevanje toče je v paketu tudi dodana nova vreča za lažjo shrambo. Vreče pa so na voljo v 4 različnih velikostih: M, XXL, XL, L.

Pokrivalo EVO II je nadgrajeno z bočnimi zaščitami, ki pa bistveno pripomorejo pri zaščiti boka vašega vozila pri padanju toče. Pokrivalo proti toči se tudi zapne spredaj, v sredini in tudi zadaj. Pokrivalo ima tudi dve odprtini, ki skrbita za pretok zraka nekje pod pokrivalom. Če je močen veter, se prav lahko zgodi, da ta veter pride pod pregrinjalo, ki je na avtu in ga lahko odpihne. Zato je res pomembno, da je pokrivalo izdelano kakovostno, da omogoča trden oprijem, mehkobo in res najbolj optimalno zaščito vašega jeklenega konjička v različnih vremenskih razmerah. Verjamemo, da bi radi zanj dobro poskrbeli, še posebej, če nimate na voljo nekega nadstreška, kjer bi bil avtomobil varno parkiran.