pakirni materiali
Storitve

Pakirni materiali so danes nujni za sodobno poslovanje

Pakirni materiali niso vedno pri roki, ko jih najbolj potrebujemo doma ali celo v pisarni, zato je dobro nekaj kosov imeti zanesljivo na zalogi, medne pa spadajo zagotovo streč (stretch) folija, različni samolepilni trakovi tako prozorni, kot barvni in potiskani in povezovalni trakovi. Več o pakirnih materialih preberite na tej povezavi https://kammtrade.si/. Pakirni materiali pridejo v poštev, ko nekaj nekam pošiljate, to pa je zagotovo v današnjih časih še kako aktualno, sploh v času virusov, ko je naše gibanje omejeno in je najlažje izdelke poslati po dostavni službi.

Najprej boste potrebovali škatle različnih dimenzij in večje kuverte z zašito, potem pa pride na vrsto streč folija. To dobite v različnih velikosti in različno navito na valje, s pomočjo katerih boste škatle, kuverte in vse drugo lahko ovili, da bo trdnejše in varneje za prevoz.

pakirni materiali

Pakirni materiali ne obsegajo samo streč folij raznih formatov ampak tudi mehurčkaste folije, ki zaščitijo vse produkte v embalaži pred udarci in poškodbami. Z njimi lahko ovijemo same produkte, ali jih dodamo med prazne prostore v škatli ali pa produkte v mehurčkasto folijo damo v kuverte.

Pakirni materiali so na voljo v podjetju Kamm Trade d.o.o., kjer boste našli tudi povezovalne trakove, ki obvezno sodijo k pakiranju, saj tako preprečite, da bi se med transportom tovor razsul, pošta pa tak način pakiranja dejansko tudi zahteva po standardih. Pakirni materiali zavzemajo še samolepilni trakovi, ki so lahko prozorni, barvati, tudi vzorčasti ali potiskani z logotipom in rjave ter črne barve. Lahko so široki ali ožji.

Pri vsem tem pa potrebujete še strojčke, s katerimi boste lažje lepili in pakirali, povezovali in zavijali s strečfolijo, saj je ročno delo zelo zamudno in včasih ni dovolj efektivno. Strojčki so lahko zelo različni, namenjeni manjšim serijam in so manjši ter niso avtomatski ali pa velikim serijam, kjer samo stroji avtomatsko primejo in zavijejo ter zvežejo embalažo samodejno.