nobilia kuhinje
Storitve Vse za dom

Moderne nobilia kuhinje so vrhunec tehnologije in vrhunskega dizajna

Nobilia kuhinje so moderne in kvalitetne za vsak okus in potrebo doma li v podjetju. Tukaj so nobilia kuhinje na ogled, še predme obiščete salon, si jih lahko kar nekaj ogledate preko spleta. Velika prednost spletne strani je vtem, da lahko izbirate barve in elemente kuhinje ter stene in vidite že vnaprej kako bo zgledala vaša kuhinja. Tako ne bo nobenega presenečenja, ko boste dejansko dobili kuhinjo, ki vam jo bo montiral mojster, Pobarval vam bo tudi tla in stene ter namestil vse, kar kuhinja potrebuje, da je uporabna in udobna za delo ter druženje.

nobilia kuhinje

Vse nobilia kuhinje so izdelane iz kvalitetnega materiala, kar sta največkrat les pa seveda kovina. Tudi gospodinjski parati so izjemno kakovostni ter dolgo zdržijo. Moderne kuhinje so izdelan tako, da so enostavne, nimajo niti kljuk ter se sestavijo kot lego kocke. Zato lahko nekatere elemente tudi menjate med seboj in kuhinjo predrugačite.

Seveda so nobilia kuhinje lahko tudi klasične ali pa rustikalne za podeželje in za nostalgike po preteklih časih. Kljub takemu zunanjemu izgledu pa se uporabijo moderni načini razporeditve kuhinjskih elementov in sodobni gospodinjski aparati.

V sodobnih kuhinjah namreč so vsi aparati na dosegu rok, da se ni treba sklanjati in hkrati niso v dosegu majhnih otrok, zato so dosti bolj varne za igro, kot starejše kuhinje. Sodobne nobilia kuhinje imajo večinoma otoke, če imate seveda dovolj prostora za to. Otoki v kuhinjah so prosto dostopni z vseh strani, vsi so lahko udeleženi v pogovoru ter pri kuhanju in gospodinjske aparate je lažje uporabiti.

Na ta način je tudi veliko več možnosti ureditve prostora, kot če je vse ob steni. Tudi čiščenje je dosti bolj enostavno, ker je manj robov. Izbirate lahko lesene elemente, kombinirane s kovino. Barv je veliko na razpolago. Moderne so umirjene, temne barve s svetlimi in žarečimi elementi, ki so detajli v kuhinjah, ki poživijo pohištvo in prostor.