lesena vrata
Storitve

Zunanja in notranja lesena vrata

Lesena vrata so za vaš dom in pisarno najboljša. Izdelava in namen zunanjih in notranjih vrat se razlikujeta. Zato morate lesena vrata izbrati previdno. Lahko se tudi zelo razlikujejo po ceni in namestitvi. Zunanja vrata so namenjena zagotavljanju varnosti, hkrati pa nudijo določeno raven zaščite pred zunanjimi temperaturnimi nihanji. Pri samostojnih hišah morajo biti vhodna in zadnja vrata, ki se odpirajo navzven, močna in vzdržljiva. Ustvarijo tudi prvi vtis o vašem domu, zato morate izbrati vrata, ki popolnoma ujamejo stil vašega doma.
Vhodna vrata so običajno najtežja in največja lesena vrata v hiši. Izberite les najboljše kakovosti in poskrbite, da okvirji vrat in tečaji prenesejo težo vrat. Poleg čudovitih lesenih rezbarij lahko vrata opremite tudi z zapahi in ključavnicami, s katerimi bodo izstopala. Medeninasti gumbi dodajo lesenim vratom brezčasno eleganco. Posebno pozornost posvetite kljuki vrat, saj ta oprema pritegne pozornost obiskovalcev.

lesena vrata
Notranja lesena vrata niso izdelana iz enako kakovostnega lesa kot zunanja vrata, zato so veliko lažja. Obstaja pa veliko sodobnih stilov in modelov, ki jih lahko preverite. Bogata in temna vrata so trend leta. Za temnejše lazure se lahko odločite tudi za notranja vrata. Vašemu bivalnemu prostoru bo dodal eleganco in prefinjenost. Tradicionalna vrata imajo pogosto čudovit odtenek staranega lesa, nekatera pa so pobarvana tudi v neobičajnih barvah. Oglejte si široko ponudbo starinskih vratna zgornji povezavi za edinstvene barve in dizajne.
Bela barva ne velja več za modno, poleg tega pa jo je precej težko vzdrževati. Vendar nič ne doda topline notranjosti kot leseni odtenki. Prenova vrat iz starih hiš je odličen način, da v svoj dom vnesete edinstveno umetnost. Celo bogato izrezljana nova lesena vrata s primernim lakiranjem lahko obesite na prazno steno, da ustvarite osupljiv vizualni učinek. Nekateri ljudje radi uporabljajo vrata iz svojih starih domov kot stenske obloge, da ohranijo svojo povezavo s preteklostjo. To je področje, ki pritegne veliko pozornosti in prava vrata lahko dodajo poseben občutek. Mrežasto izrezljana vrata z zvončki so priljubljena izbira za ustvarjanje popolnega ambienta za čustveno izkušnjo.