kovine
Storitve

Odpadne kovine lahko prodate in si prihranite denar

Pridobivanje rude za kovine je izjemno umazana in draga proizvodnja, ki škoduje naravi, zato je odkup kovin vedno bolj aktualen, kar si oglejte na tej spletni strani www.odkupkovin.com, kjer lahko oddate svojo ponudbo. Lahko ste posameznik ali podjetje, v vsakem primeru bodo od vas kovine odkupiti in vam takoj plačali zanje na račun ali v trgovini. Zato se splača pogledati v svoji okolici, garaži, delavnici, podstrešju in v gospodarskih poslopjih ter okoli njih, če imate kaj kovin, ki jih ne potrebujete. Gre za posodo, stroje in pohištvo ter marsikaj, kar je narejeno iz kovin, tudi kabli.

kovine
Če imate veliko stare posode iz železa, aluminija in bakra, žebljev, žlebov in pohištvo ter orodje, ki ga ne potrebujete, je čas za prodajo. Prodate lahko tudi vozove, nakladalke in druge kovinske stroje, tudi kolesa, okna in vrata, kjer se najde dosti aluminija in zlitin. Kar se tiče kablov, jih lahko prodate, če so v ovoju ali brez njega, z vtikači ali brez njih.
Kovine so na trgu vedno dražje in za njih boste dobili dosti denarja. Sama cena je odvisna od več dejavnikov. Eden od njih je gotovo cena na borzi, kjer se določa cena vseh kovin na dnevni ravni. Nato je cena odvisna še od čistosti samih kovin in pa od njihove ohranjenosti. Na podlagi vsega tega vam bodo izplačali znesek, ki vam pripada.
Ne skrbite, če imate velike kose kovine, ker bodo prišli od vas in jih razrezali ter varno natovorili. Škoda je, da bi te odpadne kovine dajali drugim, ker jih lahko sami prodate in zaslužite. Za podjetja pa pride v poštev tudi to, da če imate stalen odpadek od kovin, kot so odrezki ali opilki, jih bodo vedno odkupili, ko boste napolnili kontejnerje za kovinske odpadke. Te kovine so še najbolj cenjene, vašemu podjetju pa se bo vsaj delno povrnil strošek nabave kovin za proizvodnjo.