kleparstvo
Vse za dom

Vrhunsko kleparstvo, ki ga najdete v Sloveniji

Kvalitetno izdelana kleparska dela najdete na https://www.kleparstvo-krovstvo.si/kleparstvo.html.

Če želite kakovostna kleparska dela, morate najti strokovno ekipo, ki ima potrebno znanje in se zna prilagoditi različnim situacijam na objektu. Dela morajo biti izpeljana brezhibno, saj so napake na tem področju močno vidne in vplivajo na estetiko. Kleparstvo Vrtačič d. o. o. vam poleg izvedbe ponuja še svetovanje in pomaga pri izbiri materialov in rešitev, vam pa bodo njihove storitve zagotovo služile kar nekaj let.

Kleparstvo jemljejo zelo resno, nudijo pa vam tudi ekipo, ki je na svojem področju visoko izobražena. Zagotavljajo brezhibno izvedbo in natančnost pri izdelavi. Poleg vseh kleparskih storitev, vam nudijo tudi veliko ponudbo krovskih del, kar je zagotovo še dodatna prednost. Z njihovo pomočjo lahko poskrbite za celoten objekt.

Kaj vse ponuja kleparstvo Vrtačič:

Ponudba kleparskih del:

  • Montaža odtočnih cevi,
  • Pokrivanje frčad z ravno pločevino
  • Montaža žlebov
  • Montaža strešnih oken
  • Montaža snegobranov.

Kleparstvo pa vključuje tudi podporna gradbena dela. Izvajajo se, da zagotovijo celotno izgradnjo strehe. Uporablja se pločevina, ki spada med mehke kovine in je v tankih lističih. Iz teh lističev kasneje nastanejo cevi, žlebovi, cevi, okenske polive ipd.

Za dobro izdelavo je potrebnih več let izkušenj, saj delo zahteva izredno natančnost, saj se ob neupoštevanju pravil ustvari veliko napak, katerih se ne da več popraviti. Te napake lahko trajno poškodujejo ostale elemente (npr. fasada). V kleparstvo spada tudi izdelava dimniških in strešnih obrob. Pri montaži je zelo pomembno da se gradniki popolnoma prilegajo, saj se v nasprotnem primeru pojavijo napake. Dober klepar se od povprečnega razlikuje v preciznosti in nikoli ne dopušča napak.

V zadnjem času se vse več ljudi odloča tudi za strelovode. Ti hišo varujejo pred udarom strele. Če je ta pravilno postavljen, mora ustrezati zakonskim predpisom, ki določajo točno razdaljo med gradniki brez vnetljivih materialov.

Če iščete vrhunske kleparje z bogatimi izkušnjami se obrnite na kleparstvo Vrtačič.