Storitve

Industrijska vrata za različne objekte

To so vrata, ki se odprejo ročno ali z elektromotorjem. Pogosto so dovolj velika, da lahko sprejmejo avtomobile in druga vozila. Manjša so lahko izdelana v eni plošči, ki se nagne navzgor in nazaj čez strop. Večja so pa običajno izdelana v več spojenih ploščah, ki se zvijajo po tirih čez strop ali zvitek nad vrati. Upravljalni mehanizem je vzmeten ali uravnovešen, da izravna težo vrat in zmanjša človeški ali motorni napor, potreben za upravljanje vrat. Manj pogosto nekatera garažna vrata drsijo ali nihajo vodoravno. Vrata so izdelana iz lesa, kovine ali steklenih vlaken in so lahko izolirana, da se preprečijo toplotne izgube. Obstaja več načinov vgradnje industrijskih vrat, predstavljamo jih v nadaljevanju.

Rolo industrijska vrata:so sestavljena iz vodoravnih letvic, ki se, kot že ime pove, zavijajo navzgor in navzdol – podobno kot se okenska žaluzija zvija navzgor in okoli palice na vrhu okna (ali v tem primeru sod nad oknom).

Hitritekoča industrijska vrata: so zasnovana za hitro odpiranje in zapiranje. To vam zagotavlja odlične prednosti, na primer, da lahko svoje prostore ohranjate na pravi temperaturi z zmanjšanjem toplotnih izgub ali vzdrževanjem temperature v hladilnih prostorih ali zamrzovalnikih.

Sekcijska industrijska vrata: so sestavljena iz panelnih sekcij, ki se ob odpiranju vrat spremljajo. Pri sekcijskih vratih se deli na plošče zvijejo navzgor, se ukrivijo in zavihajo vodoravno, dokler se vrata popolnoma ne odprejo.

Varnostne rešetke: je anaka kor rolo vrata, le da ima v vsaki lestvici zaveso s pisnjenimi luknjami. To omogoča vidljivost in dobro prezračevanje tudi, ko je zavesa spuščena.

Drsna zložljiva vrata: Lahko jih vidite v tovarnah, industrijskih enotah, ladjedelnicah…. So enostavni za vzdrževanje in so odličen način za povečanje notranjega prostora

PVC zavese: Obešeni so z vrha vrat in imajo prekrivajoče se težke trakove. Odlična prednost PVC zaves je, da nudijo dvosmerno vidljivost za dodatno varnost. So tudi izolacijski in lahko zaščitijo vaš prostor pred prahom in prepihom.

Protipožarna industrijska vrata: so bila preizkušena in certificirana za preprečevanje širjenja ognja v objektu. Lahko so krilna vrata ali rolete in so uporabne v številnih industrijskih okoljih.

Garniture jeklenih vrat: sestavljena iz vratne plošče in jeklenega pritrdilnega okvirja, v katerem se nahaja. Jekleni kompleti vrat se pogosto uporabljajo kot požarni izhodi in lahko zagotavljajo požarno zaščito ter odlično varnost in zanesljivost