Avtomobilizem

Prednosti, ki jih ima hramba avtodomov

Kaj je skupnega vsem lastnikom avtodomov in tudi počitniških prikolic, zagotovo poznate odgovor, če ne vsi pa tisti, ki imate avtodom ali prikolico. Seveda se vsi ob koncu sezone srečamo z vprašanjem, kam ga postaviti? Vprašanje je tudi kje lahko parkiraš avtodom? Nekateri imajo dovolj prostora doma, drugim pa je v pomoč hramba avtodomov, ki vam je na voljo v primeru.

Naslednje vprašanje pa je kje ga varno parkirati? Hramba avtodomov vam omogoča prav to, varno parkiranje z vsemi dovoljenji, ki jih za to tudi potrebujejo, prav tako pa je vaš avtodom ali počitniška prikolica varna pred vsemi nepridipravi. Hramba avtodomov vam omogoča tudi vse potrebne priključke, ki bi jih nemara potrebovali. Dostopa zunanjih in nepovabljenih gostov na območju kjer je organizirana  hramba avtodomov ni. Marsikateri lastnik avtodoma vam bi svetoval, da se za hrambo obrnete na profesionalne ponudnike z vsemi določili ter možnosti, da ste po končani sezoni lahko brez skrbi za vaš avto dom ali pa počitniško prikolico, saj je nekje na varnem. Pomembno je opozoriti tudi na to, da vašega avtodoma ne smete parkirati kar kjerkoli, predvsem imamo v mislih javne površine saj se vam kaj hitro lahko zgodi, da dobite kakšno opozorilo ali pa celo kazen, saj v Sloveniji parkiranje avtodomov na javnih površinah ni dovoljeno. Vsekakor je dobrodošlo, da je hramba avtodomov prepuščena profesionalni ekipi, ki lepo skrbi za vaše imetje, tako da ste lahko brez skrbi, saj so počitniške prikolice in avtodomi vaša naložba s katero je potrebno gospodarno ravnati, saj vam bo če tako lahko dobro služila.

hramba avtodomov

Hramba avtodomov, pravzaprav niti ni pretiran strošek, če vzamete v zakup, da imate avtodom ali počitniško prikolico pod organiziranim video nadzorom, svojo parcelo z električnim priključkom prav tako pa 24 urni dostop. Avtodom v hrambo lahko pripeljete kadarkoli v letu, plačate pa mesečni znesek ali pa celoletni pavšal.