gugalnik
Storitve

Gugalnik za vašega malčka

Za naše malčke vedno naredimo vse, vse jim kupimo, da so zadovoljni. Dan danes tudi so zelo priporočljivi gugalniki, saj nam pridejo prav v vsakem trenutku. Nekaj o njih si preberite na tej spletni strani https://www.mali-vragci.si/otroska-oprema/gugalniki  , kjer si jih lahko tudi naročite kar prek spletne strani. Kateri smo starejši seveda tega nekoč nismo uporabljali. Malo kje si takrat ga sploh videl. Oziroma so bili tako dragi, da nisi niti pomislil na nakup gugalnika. Gugalnik ni samo za malega otroka oziroma dojenčka, ga lahko uporabljajo tudi malo večji.

Res, da včasih nakupimo za naše malčke kar nekaj brez vezne opreme. Lahko povem, da gugalnik ni brez vezna oprema. Pri drugem otroku sem ga tudi jaz dobila, kot darilo in mi je zelo prav prišel. Na njem je sin večkrat na dan spel, imel je nad gugalnikom obešene igračke, kar se je lepo zamotil. V njem sem ga lahko hranila, ko je začel jesti tudi gosto hrano. Gugalnik zavzame zelo malo prostora. Lahko ga odložimo tudi nekam na tla. V gugalniku je otrok na varnem, ne bo vam nikamor padel, seveda, mora biti pripet. Vsak gugalnik ima pas s katerim otroka pripnemo, da se ne more prevrnit ven. Najbolj je varno, če ga položite na tla in vi lahko mile volje počnete gospodinjska dela.

gugalnik

Gugalnik je danes zelo popularen med mladimi starši. Ni nujno, da ga kupite, lahko koga vprašate, če vam ga posodi. Se dobijo za različne starosti, prav tako različnih oblik. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko vidite kako prisrčne gugalnike vam ponujajo. Naj vaš dojenček že takoj, ko pride iz bolnišnice uživa in se navaja na gugalnik. Naj v njem čim več časa preživi, vi pa si med tem časom kaj privoščite. Mogoče kaj postorite, lahko pa samo opazujete kako vaš malček počiva in uživa.