dodatki za električni skiro
Storitve

Kateri dodatki za električni skiro povečajo vašo varnost

Dodatki za električni skiro so raznovrstni in nekateri so izjemno koristni, drugi pa so za prestiž. Vsi dodatki za električni skiro vam lahko lajšajo vožnjo s skirojem ali vas naredijo bolj varne. Eden najboljših dodatkov je gotovo električna čelada z LED lučmi. Ta čelada vas varuje pri padci, hkrati pa z njo svetite ob slabi svetlobi, da vidite kje vozite in to ni še vse. Zadaj ima rdeče luči, zaradi katerih ste veliko bolj vidni v prometu, kot bi sicer bili in ste s tem varni. Pametna čelada ima nekaj nastavitev in aplikacij, ki se lahko povežejo z vašim telefonom in se polnijo kot telefon, vas pa čelada opozori na to, da zmanjkuje elektrike.

 dodatki za električni skiro

Skoraj nujni dodatki za električni skiro so tudi različne ključavnice, s katerimi zaklenete vaš skiro in ga zavarujete pred krajo. Nekaterih ključavnic ni mogoče z ničemer prerezati ali razbiti in če zaklenete skiro ob drog ali drevo pazite, da imate ključ, ker boste drugače imeli težavo. Vsekakor pa ga tatovi ne bodo nikakor mogli odpeljati, saj so eklektični skiroji zelo zaželeni.
Tudi barvne pnevmatike so lahko dodatki za električni skiro. Z njimi boste polepšali svoj skiro hkrati pa bo zaradi vpadljive rdeče ali rumene barve na primer zelo izstopal in vas bodo opazili. Ne samo, da boste opaženi in boste blesteli, ampak boste zato tudi varnejši v prometu. Številni dodatki za električni skiro so zanimivi, ampak eden najbolj uporabnih je gotovo nepremočljiva torba za skiro, ki jo obesite nanj in je zanj posebej narejena. Vanjo lahko spravite drobnarije, kot so torbica, telefon in še marsikaj drugega, da je to vse na varnem, da zadeve ne izgubite in so zavarovani pred prahom ter dežjem.
Dobro je, da skiro opremite tudi z LCD lučmi in odsevniki, ki bodo voznike opozarjali na vas. Skiro je hiter in skoraj neviden, zgleda kot pešec, zato je nevarnost, da vas ne bodo videli. Ti dodatki pa vas naredijo precej bolj varne na cesti. Poskrbite zase.