Lepota

Abdominoplastika za raven trebuh

Po nosečnosti in po veliki izgubi telesne teže se to lahko res pozna. Najbolj je pa v tem primeru na udaru trebuh, kjer se vidi vsa odvečna koža. Je pa rešitev za to abdominoplastika. Ta nam bo odstranila to odvečno kožo. S posegom lahko pridete do lepega in ravnega trebuha, kot ste si ga želeli. S tem se lahko vrne tudi vaša samozavest, ki ste jo mogoče izgubili s odvečno kožo, ki vam je do zdaj visela. Abdominoplastika je res nek čudež v medicini in jo izkoristi vedno več ljudi, ki so po posegu več kot zadovoljni. Več pa preberite na n-suvorov.com/abdominoplastika/.

abdominoplastika

Med samim posegom vam bodo hkrati regulirali kožo zunaj in notri. Tako bo potem koža zagotovo ravna in brez, da bi pa kaj viselo. Sama abdominoplastika pa ni primerna za vsakogar. Kandidat mora biti v dobri fizični kondiciji. Potem pa, če ste ravno izgubili težo, pa mora le ta biti tudi stalna. Ne smete preveč pridobivati na njej. Prav tako pa sama abdominoplastika ni primerna za vse, ki pa imate prekomerno telesno težo. Vsi takšni ne boste sprejeti za poseg, zato se je pa vredno potruditi, da boste primeren kandidat. Sam poseg pa tudi ni zahteven. Naredili vam bodo rez v spodnjem delu trebuha, ki bo podoben kot pa carski rez. Traja samo nekje 2 uri, kar ni veliko. Poseg pa je uspešen.

Čeprav sama abdominoplastika ni dolg poseg, pa bo vas po posegu nekaj dni malo ščemelo na delu trebuha. Prav tako se lahko pa pojavijo tudi kakšne otekline. Nekje dva tedna pa boste morali jesti tudi tablete za bolečine. Ampak vse to bo vredno, ko boste videli odlične rezultate posega. Vse bolečine bodo tudi pozabljene, ko boste videli svoj raven trebuh. Zato le izkoristite to možnost in se pozanimajte, če ste pravi kandidat za sam poseg.