Kondenzacijski sušilni stroj

Kondenzacijski sušilni stroj

Pravilna izbira sušilnega stroja je izjemnega pomena, saj vam lahko kakovosten stroj pošteno olajša in olepša vsakdanja domača opravila. Primer takšnega stroja je kondenzacijski sušilni stroj Miele, ki poskrbi za natančno sušenje vseh vrst perila, ki bo po vsakem procesu sušenja ohranilo vse dragocene lastnosti materiala in svež vonj, ki ga imate najraje. Skrbi in nejevolje bo v trenutku manj, obenem pa boste naenkrat ugotovili, da imate več časa zase in da pranje perila v resnici sploh ni tako nadležno opravilo.

 

Mielejevi sušilni stroji dosegajo najboljšo zatesnjenost in s tem tudi najvišji razred učinkovitosti kondenzacije. Izhajanje vlage v okolje je tako minimalno – 50 % manj izgub vlage, kot je potrebno za učinkovitost kondenzacije A. S tem boste pred vlago in plesnijo zaščitili tudi pohištvo, stene in celoten prostor, v katerem se nahaja sušilni stroj. Stroj ima integriran odvod kondenzata, zaradi česar praznjenje posode ni potrebno. Skrbi praktično nimate, vaša naloga je le, da se sprostite in sušenje perila mirno prepustite vašemu najboljšemu hišnemu pomočniku. Sistem filtriranja in vzdržljiv toplotni izmenjevalnik bosta poskrbela za nizko porabo in kratko trajanje programov, vi pa boste uživali v mehkem in omamno dišečem sveže opranem perilu. Mielejev kondenzacijski sušilni stroj ni le izjemno varčen in učinkovit, ampak tudi odličnega izgleda. Kot edini proizvajalec električnih gospodinjskih aparatov Miele emajlira sprednje stranice vseh pralnih, sušilnih in pralno-sušilnih strojev. Kakovosten material se da povsem enostavno očistiti, obenem pa je barvno obstojen in odporen proti koroziji, kislinam, lugom in razenju.

Z vašim perilom bo sušilni stroj zahvaljujoč satastemu bobnu ravnal nežno in previdno; ohranil bo vse estetske podrobnosti in dragocene lastnosti vlaken. Na voljo je več programov za sušenje, ki jih uporabite glede na vaše želje in potrebe. Avtomatski plus je primeren za mešano perilo; bombažno in neobčutljivo perilo lahko popolnoma brezskrbno kombinirate kar v enem postopku sušenja. V stroju lahko brez zadržkov posušite tudi občutljivejše materiale, kot je volna, saj bo program za sušenje volne s perilom ravnal še posebej nežno. Če perila ne morete vzeti iz stroja takoj po koncu programa, funkcija zaščite pred mečkanjem omogoča, da se perilo v rednih intervalih razrahlja in se posledično ne zmečka. Za dodaten učinek glajenja pa lahko nastavite tudi program za glajenje gub, ki bo vidno zgladil tako vlažno kot tudi suho perilo. Samo predstavljajte si, koliko manj dela bo kasneje z likanjem perila!