Gumiranje zaščiti vaše predmete pred korozijo in praskami

Gumiranje zaščiti vaša delovna sredstva pred zunanjimi negativnimi vplivi. Gumiranje podaljša življenjsko dobo vašim strojem, predmetom, delovnih sredstev in objektom. Gre za cenovno ugodno metodo zaščite izdelkov in predmetov, ki se ga splača uporabiti tudi za vaše izdelke in delovna sredstva. Pošljite povpraševanje preko spleta ali pokličite za posvet s strokovnjakom, ki vam bo predlagal najboljšo rešitev za zaščito vsega, kar potrebujete, da tega ne uničijo vplivi iz okolja, kot so vlaga, razni žarki in korozija.

gumiranje
Gumiranje je najboljša rešitev za zaščito izdelkov in stavb in sicer se jih prej speska, da je površina proslavljena in čista za barvanje ter gumiranje. Tako bosta postopka obstojna in hkrati boste svojim sredstvom drastično podaljšali življenjsko dobo. Podjetje Blast tehnik izvede izjemno kvalitetno barvanje in gumiranje po evropskih standardih, zato boste zelo zadovoljni, saj vam desetletja ne bo več treba se s temi izdelki ukvarjati.
V podjetju so zmožni barvati ter gumirati velike serije predmetov, ki so lahko tudi velikih dimenzij. Gumiranje bo pomagalo predmetom, da so odporni na vse praske in udarce. Barvanje pa bo omogočilo, da so še bolj zaščiteni in tudi zelo lepi na izgled. Korozija, vročina in kemikalije pa ne bodo več mogle škodovati tem predmetom in stavbam, zato jih ne bo treba več zadrževati in zanje skrbeti, kar bo tudi pocenilo vzdrževanje in se vam bo dolgoročno res poznalo.
Podjetje se ukvarja z mokrim in prašnim barvanjem in sicer se lotijo prav vseh izdelkov. majhnih in velikih, enkratnih ali serijskih. Ker so specializirani za obdelavo in barvanje površin, so tudi najboljši v tem z dolgoletnimi izkušnjami ter najnovejšo tehnologijo, ki jim omogoča kakovostno in vrhunsko delo ter vrhunske izdelke oziroma končni rezultat. Vaši obdelovanci in predmeti ne bodo po tem postopku poškodovani ali deformirani, ampak ostanejo taki, kot so. Na gumirane površine pa lahko nanesete različne kovinske in tudi nekovinske materiale. Pokličite zdaj in se dogovorite za brezplačen posvet.